İLKYARDIM EĞİTİMİ VERİLİRKEN SAGLIK TARAMASIDA YAPILDI

HOPAPORT’ta çeşitli departmanlarda çalışan personellere ilk yardım eğitimi verilirken, rutin sağlık taraması da yapıldı.

TRABZON-ARTVİN 14.05.2018 10:19:41 18 0
İLKYARDIM EĞİTİMİ VERİLİRKEN SAGLIK TARAMASIDA YAPILDI

Hayati Akbaş

HOPA-HOPAPORT’ta eğitimler devam ediyor. Her yıl rutin olarak verilen İlk yardım eğitimi de çeşitli departmanlarda çalışan personele verildi.

HOPAPORT toplantı salonunda verilen İlk yardım eğitiminde liman genelinde eğitimden geçen personel içinden 25 personel ilk yardımcı olmaya hak kazandı.

İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Verilen eğitimlerle ilgili bilgi veren HOPAPORT İSG Uzmanı Emine Gümüşkaya kendi bünyelerinde periyodik olarak her kademedeki çalışan personele yönelik İlk yardım eğitimi verildiğini ifade ederek “İş sağlığı ve güvenliği kapsamında az tehlikeli işyerlerinde her 20 çalışan için 1 ilk yardımcı, tehlikeli işyerlerinde her 15 çalışana kadar 1 ilk yardımcı, çok tehlikeli işyerlerinde her 10 çalışana kadar 1 ilkyardımcı bulundurulması yasal zorunluluktur.

HOPAPORT olarak 3 yıllık süreçte verilen eğitimler sonunda Liman genelinde çalışan personelimiz ve yine Liman bünyemizde taşeron iş yapan firmalarımızda çalışan personel de dahil olmak üzere çalışan sayımız ve yapılan işlerin derecelendirmesine göre İlk yardımcı sayımız 25 olmuştur” dedi..

SAĞLIK TARAMASI DA YAPILDI.

HOPAPORT İSG Uzmanı Emine Gümüşkaya yapılan sağlık taraması ile ilgili de şu bilgileri verdi: “Şirketimizin Ortak Sağlık Güvenlik Birimi hizmetini aldığı şirket olan Kaçkar OSGB tarafından liman sahasında aktif olarak çalışan Park Denizcilik ve Denmar Depoculuk çalışanları ile Taşeron AVS Grup ve Ciner Taşımacılık çalışanlarına yönelik Mobil sağlık taraması (Akciğer filmi ve Solunum Fonksiyon Testi) uygulaması yapılmıştır.

HOPAPORT OLARAK ÇALIŞANIMIZIN SAĞLIĞI HERŞEYİN ÜSTÜNDEDİR.

HOPAPORT bünyesinde özellikle saha da çalışan personelimize yönelik verilen İlk yardım ve sağlık taramasındaki temel amacımız İnsan sağlığına ve çalışan personelimizin sağlığına yönelik her zaman azami dikkati göstermekteyiz.

Bu eğitimlerimiz ve sağlık taramalarımız belirlenen program doğrultusunda periyodik olarak devam edecektir.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI