İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Hopa ve Borçka’da ziyaretlerde bulundu.

TRABZON-ARTVİN 11.08.2022 11:21:32 56 0
İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

HOPA-CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Hopa ve Borçka’da ziyaretlerde bulundu.

Bayraktutan beraberinde CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, İl ve İlçe yöneticileri, İl genel meclisi üyeleri ile birlikte Hopa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Hopa Cumhuriyet Mahallesinde esnafla bir araya gelerek birlikte kahvaltı programına katılarak, sorunları dinledi, çözüm önerilerini paylaştı. Bayraktutan Sanayi sitesi esnafını ziyaret ettikten sonra İlçe merkezinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ziyaretler ardından CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettikten sonra, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’yi makamında ziyaret ettikten sonra Hopa ziyaretini tamamlayarak Artvin’e döndü.

BORÇKA’YI ZİYARET ETTİ

CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz, CHP Artvin İl Başkan Yardımcısı Orhan Atan, ilçe yöneticileri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Borçka Belediyesinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Bayraktutan Borçka ziyareti ardından, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve çalışma ekibine Borçka halkına hizmet aşkıyla gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI