HÜZÜNLÜ VEDA

HOPAPORT Genel Müdür Yardımcısı ve ömrünün 40 yılını Limancılığa ayırmış olan Erkan Sönmez veda etti.

TRABZON-ARTVİN 15.03.2021 12:36:37 125 0
HÜZÜNLÜ VEDA

Hayati Akbaş

HOPA-HOPAPORT’ta hüzünlü bir veda yaşandı. HOPAPORT Genel Müdür Yardımcısı Erkan Sönmez 40 yıllık limancılık serüvenine nokta koyarak kendi yaşantısına döndü.

HOPAPORT Toplantı salonunda düzenlenen veda törenine Genel Müdür Meriç Burçin Özer’in yanı sıra departman müdürleri ve çalışanlar katıldılar. Genel Müdür Özer burada yaptığı konuşmada Erkan Sönmez’e verdiği hizmetler için teşekkür ederek “Limanımız özelleşmeden önce TDİ bünyesinde bulunan Hopa Limanında Limancılık hayatına başlayan ve Müdür yardımcılığı görevine kadar yükselerek birçok başarılı çalışmaya imza atan Sayın Erkan Sönmez, 1997 yılında Limanın özelleşerek Ciner gruba geçmesi ile limanımızda Genel Müdür yardımcısı olarak görevine devam etmiştir. O tarihten bu tarafa Sayın Erkan Sönmez’le birlikte çalıştık. Bugün itibariyle Erkan Bey görevi bırakarak, emeklilik yaşantısında artık eşi ve çocukları ile birlikte geçirmek istediğini ifade etmiştir.

Bizler tüm HOPAPORT camiası olarak bu kadar uzun süre sektörde hizmet veren Sayın Sönmez’e bundan sonraki yaşantısında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz” diyerek mesai arkadaşları adına hediyesini takdim etti.

Hayli duygulu anlar yaşayan Erkan Sönmez’de Genel Müdür Meriç Burçin Özer’e iyi dillekleri için teşekkür ederek “Evet bizim sektörde 40 yıl az bir zaman değil. Acısı ile tatlısıyla birçok anıyı yaşadığım, zamanımın büyük bir bölümünü geçirdiğim limanımdan ayrılma kararı vermekte oldukça zorlandım. Ama her güzel şeyin nasıl bir başlangıcı varsa bitişi de vardır. Biraz da kendimi dinlemek, aileme daha çok zaman ayırmak istediğim için bu kararı aldım. Burada yüzlerce çalışan arkadaşımla güzel dostluklar yaşadım. Hepinizin benim gönlümde ayrı bir yeri olduğunu bilmenizi isterim. Elbette sohbetlerde buralarda olacağım. Ama fiili çalışma hayatını da tadında bırakmak gerekiyordu. Hepinize gösterdiğiniz sıcak ilgi ve sevgi için teşekkür ediyorum.

Bu arada Sayın Genel Müdürüme de şimdiye kadar yaptığı birçok başarılı çalışmayı, bundan sonra yeni yeni projelerle çatıyı yükselterek devam ettireceğine inanıyor ve başarılar diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum. Allah ısmarladık” dedi.

Duygulu anların yaşandığı veda töreni sonrası Erkan Sönmez alkışlar arasında HOPAPORT’tan uğurlandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI