HOŞGELDİN BEBEK PROJESİ

Şavşat Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde her yeni doğan bebek için “Hoş Geldin Bebek” projesi başlattı.

TRABZON-ARTVİN 22.05.2021 10:50:37 40 0
HOŞGELDİN BEBEK PROJESİ

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Şavşat Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde her yeni doğan bebek için “Hoş Geldin Bebek” projesi başlattı.

“Hoş geldin Bebek” projesiyle 1 Mayıs’tan sonra Şavşat’ta dünyaya gözlerini açan en küçük Şavşatlılar hemşerilik eliyle kucaklanıyor. Belediye sınırları içinde yeni doğan bebekler için hazırlanan “Hoş Geldin Bebek” paketleri çocuk sahibi olan çiftlere hediye ediliyor. Hediye paketi içerisinde en küçük hemşeriye yazılmış bir kutlama mektubu da yer alıyor.

Kampanyanın başlangıç gününde ilk ev ziyaretine katılan Belediye Başkanı Nihat Acar, “Hoş Geldin Bebek” projesi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; “Yeni doğan en küçük Şavşatlının anne ve babasını tebrik ederek minik hemşerimize Belediyemiz tarafından hazırlanan hediyelerini takdim ettik. Küçük vatandaşımız okuyacak yaşa geldiğinde daha güzel bir Şavşat’ta yaşama temennisiyle bir de bir mektup verdik.

Bugünden itibaren Şavşat’ta doğan her bebek için Hoş Geldin Bebek hediyeleri verilecek ve doğan çocuk sayısı kadar fidan dikilecek. Çocuklarımız ağaçlarıyla büyüyecek“ dedi.

En küçük Şavşatlı ’nın ailesi ise Başkan Acar’ın evlerine konuk olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Başkanımız heyecanımıza ortak oldu, hediyeleri için teşekkür ediyoruz. Bebeğimizle beraber bir fidan büyüyecek ve Şavşat’ta doğan her bebek için dikilecek fidanlarla bir orman oluşacak. Bu ormanın ilk fidanının bebeğimiz için dikilecek olmasından dolayı çok mutluyuz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI