HOPAPORT TAKIMI ÜÇÜNCÜLÜK KUPASINI GENEL MÜDÜR ÖZER’E TAKDİM ETTİ.

Turnuva boyunca oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanarak yarı finale yükselen HOPAPORT takımı yarı final karşılaşmasını kaybederek Turnuva’ da üçüncülüğü kazandı

TRABZON-ARTVİN 2.11.2021 13:42:01 101 0
HOPAPORT TAKIMI ÜÇÜNCÜLÜK KUPASINI GENEL MÜDÜR ÖZER’E TAKDİM ETTİ.

HOPAPORT Futsak takımı, beraberlerinde İK Müdürü Turan Kılıç, Muhasebe Müdür Oğuz Çapkınoğlu, Güvenlik Amiri Hüseyin Yalçın olduğu halde Genel Müdür Meriç Burçin Özer’i makamında ziyaret ederek üçüncülük kupasını takdim ettiler. Genel Müdür Özer, İsmail Temelkaya, Tolga Küçükkaya, Mesut Kavak, Okan Yıldırım, Mehmet Lokumcu, Hakan Akbulut, İbrahim Sevimli, Olgun Kamış, Barış Altıntaş, Mehmet Çelik, Devrim Barsbay ve Asim Aksoy’dan oluşan takımdaki her oyuncuyu kazandıkları üçüncülük kupasından dolayı tebrik etti.

Genel Müdür Özer, şampiyonluk yolunda güçlü takımlar ile karşılaşan oyuncularını 3 karşılaşma kazanmalarını anlamlı bulduğunu ifade ederek “Zorlu ve heyecanlı bir yarı final karşılaşması oynadınız. Şans faktörü biraz da rakip Tarımspor’dan yana oldu.

Gösterdiğiniz performans ve kazanma azminizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Spor centilmenliktir. Turnuva’ da bu anlamda başladığı gibi aynı centilmenlik havası içinde sona erdi. Turnuva’ da Üçüncü olup bu kupayı HOPAPORT’a kazandırmanızı anlamlı buluyorum. Hepinizi bu kupayı limanımız kupaları arasına kattığınız için tebrik ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI