HOPA TSO’DAN EĞİTİM ÖĞRETİME TAM DESTEK

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası, İlçemiz Hopa ve Kemalpaşa Okullarının talepleri doğrultusunda eksik bulunan Türk Bayrağı ve Atatürk Bayrağı hediye etmeye devam ediyor.

TRABZON-ARTVİN 6.12.2021 13:18:25 25 0
HOPA TSO’DAN EĞİTİM ÖĞRETİME TAM DESTEK

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası, İlçemiz Hopa ve Kemalpaşa Okullarının talepleri doğrultusunda eksik bulunan Türk Bayrağı ve Atatürk Bayrağı hediye etmeye devam ediyor.

Kemalpaşa ilçesinden gelen talepler doğrultusunda Kaya Çamurlu Köyü ilköğretim Okulu ve 15 Temmuz anaokuluna 3 metre eninde 4 metre uzunluğunda Türk Bayrağı ve Atatürk Bayrağı Okul Müdürlerine teslim edildi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ve Meclis Üyesi Aydın Tatar 15 Temmuz Anaokulu Müdürü Nadide Lukumcu ve Kaya Çamurlu Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Aydın Altunkaya’ ya Bayrakları teslim etti. Okul Müdürleri memnuniyetlerini dile getirerek Hopa’nın en büyük Sivil Toplum örgütü olan Hopa Ticaret ve Sanayi Odasına ve Yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek “okullarımızın ihtiyaçları doğrultusunda bayrak hediye etmeye devam edeceğiz” açıklaması yaptı..


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı