HOPA KAYMAKAMINDAN EĞİTİMCİLERE BAŞARI BELGESİ

Hopa Kaymakamlığından Covit-19 Pandemi Mücadelesinde Görevli Personele Başarı Belgesi

TRABZON-ARTVİN 8.09.2020 11:22:46 34 0
HOPA KAYMAKAMINDAN EĞİTİMCİLERE BAŞARI BELGESİ

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, mart ayından bu yana devam eden Covid-19 salgını süresince ilçede salgınla mücadele amacıyla ilgili genelgeler kapsamında kurulan Vefa Destek Grubu vb. oluşumlar ve komisyonlarda görev alarak üstün çaba sarf eden ve halen görevleri devam eden kurum amirleri ve kurum personellerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat İlçe Milli Eğitim Müdürü dahil Covit-19 Pandemi Mücadelesinde görevli 32 Personele “Başarı Belgesi” verdi.

Başarı belgelerinin verilmesiyle ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın 'Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Salgınla mücadele kapsamında sayın kaymakamımızın gönüllülük esasına göre bize tevdi ettiği tüm görevleri devletimize ve milletimize duyduğumuz derin saygı ve vefa borcu anlayışı ile yerine getirmeye çalıştık ve bundan sonrada amasız ve fakatsız çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda şahsımı ve otuz iki personelimizi Başarı Belgesi ile onurlandıran sayın kaymakamıma şahsım ve camiam adına şükranlarımı arz ederim. Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin' dedi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI