HERKES İÇİN FUTBOL ŞENLİĞİNİN 1. ETABI YAPILDI

Pandemi nedeni ile iki yıl aradan sonra tekrar düzenlenmeye başlanan Herkes İçin Futbol Şenliği’nin bu yılki ilk etabı Arhavi Şehir Stadında Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve ilçe protokolünün katılımıyla yapıldı.

TRABZON-ARTVİN 27.10.2022 11:07:14 21 0
HERKES İÇİN FUTBOL ŞENLİĞİNİN 1. ETABI YAPILDI

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Pandemi nedeni ile iki yıl aradan sonra tekrar düzenlenmeye başlanan Herkes İçin Futbol Şenliği’nin bu yılki ilk etabı Arhavi Şehir Stadında Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve ilçe protokolünün katılımıyla yapıldı.

Etkinliğe Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş ile öğrenciler ve öğrenci velileri katılım gösterdi.

Emekli öğretmen Fikret Kadıoğlu’nun girişimleri ile 11 yıl önce ilçede hayata geçirilmeye başlanan ve çocukların baskı altında kalmadan özgürce futbol oynamalarını, yeteneklerini göstermelerini ve eğlenmelerini amaçlayan şenliğin bu yılki ilk etabına, 2012-2013 doğumlu ilkokul 4. Sınıf öğrencileri katıldı.

İlçe kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilen ve Arhavi Belediyesi ile Muammer Çiçekoğlu Vakfı’nın sponsorluğunu yaptığı 11. Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliğinin 1. etabında ilkokul 4. Sınıfa giden kız ve erkek öğrenciler sertifikalarını alarak doyasıya futbol oynamanın tadını çıkardılar.

İlçe stadında güzel bir havada gerçekleştirilen organizasyonda öğrenci velileri de çocuklarıyla birlikte eğlendiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı