GÖREVE BAŞLADI.

ODA ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNERKEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

TRABZON-ARTVİN 3.03.2022 16:52:30 53 0
GÖREVE BAŞLADI.

Hayati Akbaş

HOPA-Geçtiğimiz günlerde yapılan Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası kongresinde Başkan seçilen Samet Cihan görevi Başkan Osman Küçükali’den devir alarak göreve başladı.

Odada düzenlenen devir teslim töreninde yeniden aday olmayan önceki dönem başkan Osman Küçükali Samet Cihan’ı sıcak bir ortamda karşıladı. Oda olarak üyelerinin hak ve hukuklarını koruma adına çalışmalara aralıksız devam ettiklerini, yeni dönemde bayrağı Samet Cihan’a devrettiğini ve Samet Cihan’ın da hayırlısı ile Odayı yarınlara taşıyacağını ifade ederek “Başarılar” diledi.

Samet Cihan’da Başkan Osman Küçükali’ye şimdiye kadar yaptığı çalışmalar ve verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Devir teslim törenine Samet Cihan’ın yönetim kurulunu oluşturan tüm ekibi katılırken Samet Cihan “Hopa ve Kemalpaşa esnafımız için yorulmadan çalışmalara başlayacaklarını ve verdikleri sözleri de bir bir hayata geçireceklerini” ifade etti.

SAMET CİHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni başkanı Samet Cihan göreve başlaması ardından ilk ziyaretçisi de Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi oldu. Ekmekçi, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı seçilen Samet Cihan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

ODA ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Samet Cihan’ın göreve başlaması ardından dostları, arkadaşları, kurum ve kuruluşlardan hayırlı olsun çiçekleri gönderilmeye başlandı. Kısa sürede odada adeta çiçek bahçesine döndü.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI