GÖNÜL ELLERİ ÇARSISI SEVİNDİRİYOR

Şavşat’ta Gönül Elleri Çarşısı Veren El ile Alan Elleri Buluşturuyor ve Gönüller Arasında Köprüler Kuruyor

TRABZON-ARTVİN 5.03.2020 17:53:51 44 0
GÖNÜL ELLERİ ÇARSISI SEVİNDİRİYOR

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Kadın Yaşam ve Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren “Gönül Elleri Çarşısı’’ giyim yardımı hizmetleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda açıklama yapan Belediye Başkanı Sayın Nihat Acar: İlçedeki ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere ulaşma noktasında Kadın Yaşam ve Eğitim Merkezinde faaliyetini sürdüren Gönül Elleri Çarşısına hayırseverler tarafından giyilebilir, yıkanmış ve temiz bir şekilde teslim edilen her türlü giyim malzemesi ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor. Yapılan çalışmalarla aynı zamanda bir geri dönüşüm projesi hayata geçiriliyor ve veren el ile alan el arasında gönül köprüsü kuruluyor dedi.

Başkan Acar açıklamasının devamında; Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye ile vatandaşlarımızı birleştiren ihtiyaç sahibi insanlarımız ile hayırseverleri bir arada tutan Sosyal belediyecilikte önemli bir projedir. Gönül Elleri Çarşısının Şavşat’ımızda geniş kitlelerle gönül birliğini güçlendirmek için faydalı olduğuna inanıyorum. Hemşerilerimiz de destekleriyle bu kardeşlik köprüsünde yerlerini alıyorlar. Yediden yetmişe ilçemizde yaşayan herkese eşit hizmet götürme yolunda istediğimiz noktaya geliyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanında olmaya bunu da onlara hissettirmeye çalışıyoruz.

Gönül Elleri Çarşısına halkımızın ilgisi ve katkısı gün geçtikçe çoğalıyor. Bu gönüllük hareketine yardımda bulunan Şavşat insanının hayırseverlik ve paylaşım duygusunun yaşatılmasına vesile olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI