GÖNÜL ELÇİLERİ SEVİNDİRDİ.

Gönül Elçileri DAH (Duygu Çelik, Ayfer Tiftik ve Zeynep Hülya Yalçın) tarafından Şavşat Belediyesi’nde Başkan Nihat Acar ve eşi Sevgi Acar ile birlikte hazırlanan yardım paketleri ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı.

TRABZON-ARTVİN 28.10.2021 16:40:17 73 0
GÖNÜL ELÇİLERİ SEVİNDİRDİ.

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Gönül Elçileri DAH (Duygu Çelik, Ayfer Tiftik ve Zeynep Hülya Yalçın) tarafından Şavşat Belediyesi’nde Başkan Nihat Acar ve eşi Sevgi Acar ile birlikte hazırlanan yardım paketleri ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı.

Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, eşi Sevgi Acar, Gönül Elçileri Ayfer Tiftik, Zeynep Hülya Yalçın ve Duygu Çelik; ihtiyaç sahibi aileleri başkanlık makamında kabul etti. Gönül Elçileri DAH tarafından getirilen Bot, mont, atkı, bere ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardım paketlerini ailelere teslim edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Acar: “Gönül elçileri aracılığıyla çocuklarımızı sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Şavşat Belediyesi olarak eğitime desteklerimiz devam edecektir. İlçemiz dışında yaşayan tüm hemşerilerimizin belediyemiz aracılığı ile ilçemizdeki çocukları sevindirmek için aynı yönde desteklerini bekliyoruz. Belediyemizin yoğun şekilde devam eden yatırım hizmetleri arasında bu tür sosyal faaliyetlere zaman zaman bütçe ayırarak birçok aileye ulaşmaya çalışıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen hemşerimiz Sayın Duygu Çelik’e ve gönül elçisi arkadaşları tarafından belediyemiz aracılığıyla ilçemizde eğitim gören çocuklarımıza ulaştırılan yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Gönül Elçisi Duygu Çelik: “Bizler, gücümüz ve enerjimiz el verdiği sürece kendi ellerimizle çocuklarımızın kapılarına kadar ulaşıp onlara hediye ediyoruz. Onların yüzündeki mutluluk ve heyecanı bizzat görmek tarif edilemez bir duygu. Maddi ve manevi destek olan bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Onlar da bu desteğin perde arkasındalar. Küçük Arkadaşım grubuna da destekleri için müteşekkiriz” dedi.

Gönül Elçisi Ayfer Tiftik: “Ne kadar güzel dostlarımız var. Geceli gündüzlü el emeği göz nuru atkı bereler örüyorlar. Bunun yanında diğer hediyeleri alabilmemiz için maddi destek oluyorlar. Hepsine teker teker teşekkür ediyoruz. Ve her yıl bu yolculuğumuza Gönül Elçileri olarak devam edecek olmanın keyfi içerisindeyiz” dedi.

Gönül Elçisi Hülya Zeynep Yalçın: “Bu sene yardım yolculuğumuzu da çok yoğun manevi duygularla tamamlamış bulunmaktayız. Kafamızı yastığımıza huzurla koyacak olmanın keyfiyle evlerimize dönüyoruz. Seneye de miniklerimizin ruhuna dokunmak dileğiyle” dedi.

Programın sonunda Başkan Nihat Acar ve eşi Sevgi Acar, eğitime yapmış oldukları destek ve yardımlarından dolayı Gönül Elçileri Ayfer Tiftik, Zeynep Hülya Yalçın ve Duygu Çelik’e teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI