GENÇLİK MECLİSİ KORT TENİS TURNUVASI FİNALLERİ YAPILDI

Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen kort tenis turnuvası yapılan final maçları ile sona erdi.

TRABZON-ARTVİN 23.11.2021 11:27:46 32 0
GENÇLİK MECLİSİ KORT TENİS TURNUVASI FİNALLERİ YAPILDI

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen kort tenis turnuvası yapılan final maçları ile sona erdi.

Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından başlatılan, Yıldızlar ve Büyükler olmak üzere 2 kategori ’den oluşan ve toplam 24 tenisçinin mücadele ettiği turnuva tek maç eleme usulü devam karşılaşmalar Yusufeli Belediyesi Kort Tenis Sahasında yapılan final maçları ile sona erdi.

Yıldızlar Kategorisinde Murat Özer ve Mevlüt Çakal, Yetişkinler Kategorisinde ise Mevlana Şahin ve Murat Yalçın adlarını finale yazdırdı. Yapılan final maçları sonrasında Yıldızlar Kategorisi’nde Murat Özer 1., Mevlüt Çakal 2., Büyükler Kategorisi’nde ise Murat Yalçın 1., Mevlana Şahin 2. oldu.

Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Abdurrahman Tosun, ‘Ekim ayında 24 sporcu ile başlayan turnuvamızı bugün itibariyle tamamladık. 1. olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Belediye Gençlik Meclisi olarak faaliyetlerimiz devam ediyor. Genç kardeşlerimizi Gençlik Meclisimize davet ediyorum. Maddi manevi bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin’e yönetim kurulum ve Yusufeli gençleri adına teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Dereceye girenleri tebrik eden Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,’’ Yusufeli Belediyesi olarak gençlerimize yönelik birçok alanda faaliyet gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz hafta Bilgiden Bilince Bir Neslin İnşası projesi kapsamında Çanakkale, Bursa ve Ankara gezilerini gerçekleştirdik. Bugün ise Gençlik Meclisimiz tarafından organize edilen kort tenis turnuvası finallerini tamamladık. Çekişmeli geçen maçlar sonrasında dereceye giren sporcuları tebrik ediyorum. Turnuvaya katılarak renk katan tüm sporculara da teşekkür ediyorum. İnşallah farklı ve güzel aktiviteler ile gençlerimizi buluşturmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Finalleri takip eden Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran,” Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisinin organize ettiği Kort Tenis turnuvası finallerini büyük bir heyecan ile takip ettik. Çekişmeli ve güzel maçlar sonunda dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Turnuvaya katılan genç sporculara; Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin Belediye Yayınlarından oluşan bir kitap seti ve Polar, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran’da eşofman takımı hediye etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI