FIRINLAR HİZMETE HAZIR

Yusufeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü prefabrik konut bölgelerine mahalle fırınları yapt

TRABZON-ARTVİN 17.12.2020 11:39:32 36 0
FIRINLAR HİZMETE HAZIR

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü prefabrik konut bölgelerine mahalle fırınları yaptı.

Viyadük ayak inşaatı nedeniyle prefabrik konutlara taşınan vatandaşların ihtiyaçları birer birer gideriliyor. Daha önce prefabrik konutların ön tarafından geçen Karayolu’nda araç geçişleri sırasında toz oluşmasını engellemek için 1 km’lik alana asfalt çalışması yapılmıştı. Gelen talepler sonrasında Yusufeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından prefabrik konut bölgelerine altı adet fırın ve ahşap masalar yapılarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Aytekin,’’ Viyadük ayak inşaatı nedeniyle Çakaloğlu bölgesinde yıkılan binaların yerine Arıklı Mahallesi’nde ve Kazım Karabekir Mahallesi’nde olmak üzere iki ayrı lokasyonda yapılan prefabrik konutlarda yaşayan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda mahalle fırınları yaptık. İki bölgede toplam altı adet olan fırınları hızla yaparak bölgedeki hemşerilerimizin kullanımına açtık. Fırınların yanı sıra yine vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hamur açmak üzere kullanmak için ahşap masalarımızı da yaparak yerlerine yerleştirdik. Mahalle kültürünün olmazsa olmazı konumunda olan fırınlarımızın hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Prefabrik konutlar bölgesindeki diğer çalışmaları da yakından takip ediyoruz. En kısa sürede tüm eksiklikler giderilerek vatandaşlarımıza güzel ve güvenilir bir yaşam alanı oluşturma gayreti içerisindeyiz. ’dedi.

Yusufeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Sanayi Bölgesi ve Kazım Karabekir Mahallelerini birbirine bağlayacak olan ve servis yolu olarak hizmet vermesi planlanan beton köprü inşaatında da sona geldi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI