Esnaflar yapılan kura çekimi ile dükkânlarına kavuştu.

Yusufeli yeni yerleşim yerinde yer alan terminal içerisinde ticari faaliyetlerini yürütecek olan esnaflar yapılan kura çekimi ile dükkânlarına kavuştu.

TRABZON-ARTVİN 24.09.2022 14:18:23 24 0
Esnaflar yapılan kura çekimi ile dükkânlarına kavuştu.

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli yeni yerleşim yerinde yer alan terminal içerisinde ticari faaliyetlerini yürütecek olan esnaflar yapılan kura çekimi ile dükkânlarına kavuştu.

Yusufeli yeni yerleşim yerinde yer alan terminal içerisinde ticari faaliyetlerini sürdürecek olan esnaflar yapılan kura çekimi ile yeni dükkânlarına kavuşma heyecanı yaşadılar. Düzenlenen kura çekimi öncesinde terminal binası yeni sahipleri tarafından incelendi. Sonrasında dört firma yetkilisi kuraları çekti ve yeni dükkânlarını belirlediler.

Kura çekimi sonrasında açıklama yapan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,” Yeni terminal binamızda hizmet verecek olan esnaflarımız bugün gerçekleştirdiğimiz kura çekimi ile kendi yerlerine kavuştular. Güzel ve büyük bir terminal alanına kavuşuyoruz. Tek amacımız kıymetli hemşerilerimize iyi bir hizmet sunabilmek. Kura çekimi sonucunda esnaflarımıza çıkan yerlerin hayırlı olmasını diliyor, kazasız belasız bol kazançlar temenni ediyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı