Eski Bakan Faruk Çelik bugün Yusufeli’ni ziyaret etti.

Eski Bakan Faruk Çelik bugün Yusufeli’ni ziyaret etti.

TRABZON-ARTVİN 12.08.2022 13:50:01 23 0
Eski Bakan Faruk Çelik bugün Yusufeli’ni ziyaret etti.

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Türk siyaset hayatında son dönemlerinde çeşitli görevlerde bulunan; 60, 61 ve 62. Hükümetlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Devlet Bakanlığı, 64 ve 65. Hükümetlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevlerini yürüten Faruk Çelik bugün ilçemizi ziyaret etti.

Yusufeli Belediyesi Kültür evinde açıklamalarda bulunan Bakan Çelik, “Bu gelişimiz tabi ki bir ziyaretin ötesinde. Yeni gelişmelerin, yeni ilçemizde yürütülen çalışmaların hangi noktada olduğunu görmek, sorunların neler olduğu, çözülmesi gereken hususların neler olduğunu öğrenmek için buradayız.

Valimizle, Milletvekilimizle, Belediye Başkanımızla ve arkadaşlarımızla görüşme imkânımız oldu. Görev dağılımları yaptık. Hep beraber tüm imkânların kullanılıp ilçede kalan sorunları çözümü kavuşturacağız.” dedi.

Bakan Çelik Yüksekoba Köyünde baba ocağında kaldıktan sonra Ankara’ya dönecek.

Bakan Çelik'e, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Milletvekili Erkan Balta, Artvin Vali Yardımcısı Ömer Dereci, Ak Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı, Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Alkan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çakaloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Furkan Çakmak kurum amirleri ve vatandaşlar eşlik etti


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı