ENGELSİZ ÇOCUK BULUŞMASI

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koruma altındaki çocuklara ve engelli çocuklar arasında bağ kurabilmek için önemli bir çalışmaya imza attı.

TRABZON-ARTVİN 3.01.2021 11:50:22 40 0
ENGELSİZ ÇOCUK BULUŞMASI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koruma altındaki çocuklara ve engelli çocuklar arasında bağ kurabilmek için önemli bir çalışmaya imza attı.

Artvin ÇEKOM da koruma altındaki çocuklar ile Ardanuç Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan engelli çocuklar arasında kardeşlik bağı oluşturmak için çocukların hazırladığı hediyeler duygu yüklü mesajlar ile Ardanuç Engelsiz Yaşam Merkezinde bulunan çocuklara ulaştırıldı.

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Cumhurbaşkanlığımızın 180 günlük Eylem Programı kapsamında Genel Müdürlüğümüzün talimatı ile 29 Aralık Salı günü ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen programa çeşitli hediyelerle katılım sağlandı. Engelsiz Buluşma kapsamında; Artvin ÇEKOM da koruma altındaki çocuklarımız ile Ardanuç Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan engelli çocuklarımız arasında kardeşlik bağı oluşturmak için çocuklarımızın hazırladığı hediyeler duygu yüklü mesajlar ile Ardanuç Engelsiz Yaşam Merkezinde bulunan kardeşlerimize ulaştırıldı” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI