EN ACI BABALAR GÜNÜ

Bir süredir yakalandığı amansız hastalığıyla mücadele eden Ercan Kaçar (55) Ankara'da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

TRABZON-ARTVİN 23.06.2020 09:00:39 21 0
EN ACI BABALAR GÜNÜ

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Bir süredir yakalandığı amansız hastalığıyla mücadele eden Ercan Kaçar (55) Ankara'da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

10 yasındaki kızı Durunaz babalar gününde babasız kaldı.

Ankara'da yaşamını sürdüren Ercan Kaçar hayat dolu bir insandı. Çevresinde sevilen. sayılan iyilik sever kişiliği ile tanınıyordu. Ani ölümü sevenlerini yasa boğdu . Ankara'dan uçakla Trabzon'a gelen cenazesi karayolu ile Arhavi’nin Yolgeçen köyünde ikindi cenaze namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Hayata genç yaşta veda eden Ercan Kaçar 10 yaşındaki kızı olan Durunaz Kaçar Babasız kalmak herkes için büyük acıdır. Babam Ercan Kaçar sessizce aramızdan ayrıldı.

Babalar gününde babasız kaldım.

Bu acıya yürek dayanmaz. Ben hep iyi yürekli babamı özleyeceğim dedi 10 yaşındaki kızı Durunaz babasının defin işlerini göz yaşlarıyla izledi Babalar gününde babasının mezarına toprak atan Durunaz 'ın annesi Zekiye Kaçar da göz yaşlarına hakim olamadılar Ana kızın Ferhatları yürek yaktı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı