DR. İSRAFİL KIŞLA ARHAVİ’DE

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, beraberinde AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı ve AK Parti Artvin İl Yönetim Kurulu üyeleriyle, AK Parti Arhavi teşkilatı mensuplarıyla birlikte İstişare toplantısına katıldı.

TRABZON-ARTVİN 25.05.2021 20:35:44 139 0
DR. İSRAFİL KIŞLA ARHAVİ’DE

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, beraberinde AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı ve AK Parti Artvin İl Yönetim Kurulu üyeleriyle, AK Parti Arhavi teşkilatı mensuplarıyla birlikte İstişare toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla İstişare toplantısından sonra Kamilet Vadisi, Dikyamaç yaşam müzesi ile çifte köprü, bölgesinde incelemelerde bulundu.

Burada vatandaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla bölge sorunları hakkında bilgi aldı ve beraberindekilerle ihtiyaçları yerinde tespit etti.

Arhavi'deki ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Başdanışman Dr. İsrafil Kışla ’ya Ak Parti Artvin İl Başkanı Müh. Fatih Tahtalı, AK Parti Artvin İl Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Arhavi İlçe Başkanı Remzi Gedik, Artvin İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu'yla birlikte AK Parti Arhavi İlçe Teşkilat mensupları eşlik etti. Dr. İsrafil Kışla ziyaret sırasında yaptığı açıklamada ‘’Arhavi'nin vizyonunun gelecek dönemlerde çok iyi yerlere geleceğini şimdiden görüyoruz. Arhavi ve bölge için önemli gelişmeler önümüzdeki süreçte olacak. Bu gelişmeleri de Arhavi halkı ile paylaşacağız’’ dedi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI