DOKAP’I ZİYARET ETTİLER

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresini ziyaret ederek Başkan Yardımcıları Şeref Demir ve Mustafa Kemal Bilgin ile bir araya geldi.

TRABZON-ARTVİN 20.05.2022 11:28:17 29 0
DOKAP’I ZİYARET ETTİLER

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresini ziyaret ederek Başkan Yardımcıları Şeref Demir ve Mustafa Kemal Bilgin ile bir araya geldi.

Bölge turizmi hakkında gerçekleşen sohbette Hopa’nın turizm destinasyonlarından olan Ciha Kalesi ve Çağçağan Şelalesi hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Hopa Kaymakamlığı nezdinde başvurusu gerçekleşen proje ortağı Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olan ‘Ciha’da Buluşalım’ adlı projenin detayları görüşüldü.

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek Ciha Kalesinin Hopa tarihindeki önemi, ilçeye gelen turist sayısı ve şehre yakınlığı hakkında bilgi vererek proje kapsamında alanda yapılması planlanan yürüyüş yolu, mesire alanları, seyir terası otopark, çocuk parkı, coğrafi işaretli ürünler satış reyonu hakkında değerlendirmede bulundu.

Çağçağan Şelalesi ile alakalı girişimlerin devam ettiğini söyleyen Başkan Akyürek çalışmaları hızlandırarak sonuç elde etmek istediklerini söyledi.

Ziyaret sonunda Google Harita uygulaması üzerinden Ciha Kalesi ve Çağçağan Şelalesinin işaretlemesinin yapılmasına karar verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI