DOKAP BAŞKANI HAKAN GÜLTEKİN TSO’YU ZİYARET ETTİ

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin Hopa TSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile bir araya geldi.

TRABZON-ARTVİN 7.05.2022 11:45:37 27 0
DOKAP BAŞKANI HAKAN GÜLTEKİN TSO’YU ZİYARET ETTİ

Hayati Akbaş

HOPA-Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin Hopa TSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile bir araya geldi.

Ziyarete Hopa TSO Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Meclis Üyesi Meriç Burçin Özer, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan, Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım, Artvinli İş Adamları Derneği Başkanı Seçim Altunkaya, Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Mustafa Şeker’de katıldılar.

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi’nin (DOKAP) bölgedeki etkinliğine dikkat çekerek ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları ile ortak yapılan projeler hakkında bilgi verdi. Hopa Kaymakamlığı nezdinde başvurusu yapılan ilçenin turizm destinasyonlarından Ciha Kalesi ile ilgili drone çekimleri ve keşif gezisini konu alan sunum gerçekleştirildi.

Başkan Akyürek ‘Ciha’da Buluşalım’ adlı proje ön başvurusunun DOKAP’a yapıldığını bundan sonraki süreçte yapılan çalışmaların takibini işbirliği içinde gerçekleştireceklerini ifade etti.

Doğu Karadeniz Bölgesinde hayata geçmiş ve 2022 yılı başvurularını değerlendiren Başkan Gültekin Hopa ve Kemalpaşa’nın turizm potansiyeline dikkat çekerek bölgeye artan bir talebin olduğunu kurum olarak özellikle turizm ile ilgili altyapıların desteklenmesi için çalışma yürütmeye hazır olduklarını vurguladı.

Başkan Gültekin’e ilçemiz coğrafi tescilli ürünü olan Hopa Hamsili Ekmeği ve Hopa Laz Böreği ikramının ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı