DERNEKLER FEDERASYONU’NDAN YUSUFELİ’NE ZİYARET

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu bugün Yusufeli’ni ziyaret etti.

TRABZON-ARTVİN 2.09.2021 11:02:21 58 0
DERNEKLER FEDERASYONU’NDAN YUSUFELİ’NE ZİYARET

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Artvin’in tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla bir gezi programı ile Kocaeli’nde görev yapan ve 30 kişiden oluşan yerel ve ulusal basın mensubuyla Artvin’e gelen Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu Yusufeli’ni ziyaret etti.

Yusufeli Belediyesi’nin ev sahipliğinde Belediye Kültürevi’nde düzenlenen kahvaltı programına katılan ziyaretçiler Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’le bir araya geldi. Kahvaltı programında konuşan (KARBAFED) Başkanı Mikail Kalyoncu, “Artvin’in tanıtımına katkı vermek amacıyla Kocaeli’nde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla birlikte bugün buradayız. Buradan diğer ilçelerimiz de ziyaret etmek için ayrılacağız. Amacımız bütün ilçelerimizi ve ilimizi ulusal bazda tanınmasını sağlamak. Yusufeli’ndeki ev sahipliğinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Kahvaltı programında konuşan Başkan Aytekin, “Kocaeli’nden ilçemize gelen yerel ve ulusal basın mensuplarına teşekkür ediyorum. İlimiz özelinde ilçemizin tanıtımına verdiğiniz katkılar için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. KARBAFED Başkanımız Mikail Kalyoncu’ya ve onun nezdinde tüm Konfederasyon yetkililerine çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Kocaeli’nden gelen heyet’e Başkan Aytekin günün anısına Yusufeli Belediyesi yayınlarından hediye etti. Daha sonra hatıra fotoğrafı çekilen heyet ilçeden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI