DENİZDE KAYBOLAN UTKU'NUN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde dün girdiği denizde akıntıya kapılarak kaybolan Utku Göçer'in (10) cansız bedeni bulundu.

TRABZON-ARTVİN 13.07.2022 11:41:41 18 0
DENİZDE KAYBOLAN UTKU

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde dün girdiği denizde akıntıya kapılarak kaybolan Utku Göçer'in (10) cansız bedeni bulundu.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinden bayram tatili için ailesi ile memleketi Artvin'in Kemalpaşa ilçesine gelen Utku Göçer, akşam saatlerinde serinlemek için annesi ile birlikte gittiği sahilde denize girdi. Göçer, bir süre sonra denizde akıntıya kapılarak kayboldu. İhbar üzerine bölgeye Sahil Güvenlik, Deniz Polisi, AFAD ve Hopa Arama Kurtarma (HOPAK) ekipleri sevk edildi. Kıyıda ailenin endişeli bekleyişi sürerken, ekiplerin yürüttüğü arama çalışmaları, havanın kararmasıyla birlikte sonlandırıldı.

Utku Göçer’i sabahın ilk ışıklarıyla arama çalışmalarına yeniden başlayan ekipler, Utku Göçer'in kaybolduğu noktaya yaklaşık 200 metre mesafede, açıkta cansız bedenini buldu. Sahil Güvenlik ekiplerince Hopa Limanı Sahil Güvenlik Rıhtımına getirilerek cenaze arabası ile Hopa Devlet Hastanesine gönderildi. Göçer'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Acı haberi alan Utku'nun kıyıda bekleyen ailesi ve akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Göçer'in cenazesinin Sakarya'da toprağa verileceği belirtildi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı