ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA PROGRAMLARI DÜZENLENDİ.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Arhavi-Hopa ve Kemalpaşa’da Çanakkale Zaferi Kutlama düzenlendi.

TRABZON-ARTVİN 19.03.2022 15:57:12 32 0
ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA PROGRAMLARI DÜZENLENDİ.

Hayati Akbaş

HOPA-18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Arhavi-Hopa ve Kemalpaşa’da Çanakkale Zaferi Kutlama programları düzenlendi

ARHAVİ'DE KUTLAMA

18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Arhavi’deki etkinlikler Hüseyin Gürkan Lisesi’nde program düzenlendi. Okul Öğrencileri tarafından yapılan gösteriler protokol mensupları ve katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Programda, Kaymakam Refiki Mustafa Mücahit Ayan, Garnizon Komutanlığı Vekili Murat Balcı, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı Muhammet Uzuner, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, öğrenci ve vatandaşlar yer aldı.

Hüseyin Gürkan Lisesi konferans salonunda yapılan program istiklal marşının okunmasıyla başlarken günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yapıldı. 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu yarışmalarda ilçe genelinde derece alan öğrencilere ödülleri protokol mensupları tarafından takdim edildi. Adından öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi.

Program okul korosu tarafından yapılan dinletilerle son buldu.

HOPA’DA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ KUTLANDI

Hopa’da Kaymakam Gürkan Üçüncü ve Belediye Başkanı Taner Ekmekçi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Belediye parkında bulunan Atatürk anıt önünde düzenlenen çelenk sunma törenine ve program kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldılar.

Programa, Gaziler, Hopa Protokolü ve vatandaşlar katıldılar. Etkinliklere daha sonra Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesi okul konferans salonunda devam edildi..

KEMALPAŞA’DA DA KUTLANDI

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıt önünde düzenlenen çelenk sunma töreninde Kaymakam Deniz Yıldırım ve Belediye Başkanı Ergül Akçiçek Atatürk anıtına çelenkler sundular-saygı duruşunda bulundular ve ardından İstiklal marşı okudular.

Törenlere Çamurlu- Kaya Köyü İlköğretim Okulunda devam edildi. Burada öğrenciler tarafından düzenlenen etkinlikteki gösterilerde duygu dolu anlar yaşandı.

Başkan Akçiçek Programa katılım sağlayan , programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti..


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı