BÖLGE MÜDÜRÜ BAL ORMANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Artvin Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya ve Orköy Şube Müdürü Hasan Arslan Demirci, Murgul’da bulunan Kokolet Vadisi Bal Ormanlarını gezerek incelemelerde bulundu.

TRABZON-ARTVİN 12.09.2022 14:35:32 44 0
BÖLGE MÜDÜRÜ BAL ORMANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Hayati Akbaş

MURGUL-Artvin Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya ve Orköy Şube Müdürü Hasan Arslan Demirci, Murgul’da bulunan Kokolet Vadisi Bal Ormanlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Murgul’da Kokolet Bal Ormanlarında incelemelerde bulunan Artvin Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya ve Orköy Şube Müdürü Hasan Arslan Demirci, bal üreticileri ile bir araya gelerek arıcılığın geliştirilmesi ve arı ürünlerinin çeşitliliğinin artırılması yönünde birtakım istişarelerde bulundu.

Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya, arı üreticileri ile yapılan istişarenin ardından Orman Bölge Müdürlüğü’nün; Orköy Şubeleri aracılığıyla her zaman orman köylüsünün yanında olduğunu belirterek, “Orman köylümüzün daha huzurlu ve refah içinde üretim yapabilmeleri için elimizden gelenin daha fazlasını yapma gayreti içindeyiz. Bu anlamda yöremize özgü projeler geliştirerek orman köylüsünü kalkındırmayı amaçlıyoruz.

Bal üreticiliğinde önemli bir yere sahip olan bölgemizde arıcılığın, arı ürünlerinin geliştirilebilmesi için arı üreticilerimizle görüşerek bu alanda yapılacak çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulunduk” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI