Birlikten kuvvet doğar

SİVİL İNSİYATİF DERNEĞİ BİR PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRDİ.

TRABZON-ARTVİN 14.10.2020 13:48:34 73 0
Birlikten kuvvet doğar

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Kemalpaşa İnisiyatif Platformu Derneği birlikten kuvvet doğar felsefesinden yola çıkarak yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Kemalpaşa İnisiyatif Platformu Derneği 6 NOLU projeleri olan su çeşmesi için yapılan çalışmaları tamamladı. Dernek, 15 Temmuz Anaokulu önünde yaptırdıkları su çeşmesinin açılış töreni gerçekleştirdiler.

Törene Kemalpaşa Kaymakamı Recep Gündüz, Kemalpaşa İnisiyatif Platformu Derneği Başkanı Sedat Sonbay, kurum amirleri ve vatandaşları katıldı.

Kemalpaşa İnisiyatif Platformu Derneği Başkanı Sedat Sonbay; “Derneğimizin kurulmasına destek olan onursal başkanımız Sayın Emel Işıkman hanımefendi olmak üzere çalışmalarımıza destek veren tüm kıymetli arkadaş ve iş insanlarımıza ayrıca tüm projelerimize destek olup 6 NOLU projemizin tüm ekonomik boyutunu üstlenen bizleri onurlandıran yurt dışında ticari faaliyetlerini sürdüren iş insani Tülin Sonbay hanımefendiye şahsim ve derneğimiz adına teşekkürlerimizi saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Birlikten kuvvet doğar felsefesinden yola çıkarak sorumluluk ve dayanışma bir günlük değil ömürlük olması dileği ve arzusuyla bizleri onurlandıran Kaymakam beye ve tüm devlet erkanına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her şey çocuklarımız için, her şey gençlerimiz için, her şey Kemalpaşa’mız için İlçemize Hayırlı olmasını diliyoruz.” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI