Bir aylık Maaşını bağışladı

Türkiye Futbol federasyonu Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Artvin Çoruhspor kulübü sezon öncesi destek amaçlı üyeleri aracılığı ile yaptığı KOMBİNE BİLET SATIŞLARI devam ediyor.

TRABZON-ARTVİN 1.12.2020 11:05:38 41 0
Bir aylık Maaşını bağışladı

Hayati Akbaş

ARTVİN-Türkiye Futbol federasyonu Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Artvin Çoruhspor kulübü sezon öncesi destek amaçlı üyeleri aracılığı ile yaptığı KOMBİNE BİLET SATIŞLARI devam ediyor. Artvin Çoruhspor kulübü Üyesi Veteranlar sorumlusu Kemal Algın yönetim kurulu tarafından kendisine sunulan Artvin Çoruhspor kulübü Kombine biletlerini satarak kulübüne destek oldu.

Artvin Çoruhspor kulübü başkanı Murat Yılmaz yaptığı açıklamalarda “ Artvin Çoruh spor kulübü yönetim kurulu olarak üyelerimize vermiş olduğumuz kombine kartlarını satarak kulübümüz hesabına yatıran Kemal Algın beyefendi kendisine verilen biletlerin tamamını maaşından ödeyerek hesabımıza aktardı kendisine yönetim kurulu başkanı olarak çok teşekkür ederim. Dünyada ve ülkemizde yaşanan Covit 19 salgını nedeni ile oldukça sıkıntılı günler yaşamaktayız. İnanıyorum en kısa sürede aşı ülkemize gelecek ve bu sıkıntılardan kurtulacağız. Tüm dostlarımızdan maske ve mesafe kuralına uymalarını rica ediyorum.

Artvin Çoruhspor kulübü olarak bizler liglere hazırız. Bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Her kes gibi bizde çok heyecanlıyız ve bir an önce liglerin başlamasını bekliyoruz. Takımımız Pandemi nedeni ile antrenmanlarına ara verdi. İnanıyorum kısa bir süre içerisinde alınan tedbirler neticesinde Pandemi hızla aşağı doğru düşüşe geçecektir. Artvin Çoruhspor kulübü olarak tekrar çalışmalar başlayacak ve sezonun başlaması ile birlikte Artvin ilini en güzel şekilde bölgesel Amatör Liginde temsil edeceğiz.

Artvin Çoruhspor kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Algın Yaptığı açıklamalarda “Artvin’in tanıtımının yapılması, gençlerimize sağlıklı spor yapabilme fırsatının sunulması, vatandaşlarımızın sosyal hayatına katkı sağlanması ve uzun yıllar sonra, ilimize deplasmanlı lig heyecanını yaşatacak olan, kulübümüzün en kötü günden bu başarılı günlere gelmesinde maddi manevi büyük emekleri olan ve birçok fedakârlıkta bulunan, değerli Başkanımız Murat Yılmaz ve yönetimine bize kattıkları için çok teşekkür ederim. Yönetim kurulunun vermiş olduğu Kombine Kartlarını satışa sunduk ve bunun yanında bir aylık maaşım Artvin Çoruh spor kulübüne verdim bu çorbada benim ve aileminde tuzu olmasını istedim. Benim imkânlarım bu kadar kulübümüzün çıkmış olduğu bu yolda imkânları dâhilinde emeği geçen destek veren herkese teşekkür ederim. O SENE BU SENE ŞAMPİYON ÇORUHSPOR

Biz hayal ediyoruz. Bu sezon inşallah Bölgesel Amatör Ligini Şampiyon tamamlayarak Profesyonel lige yükseleceğiz” diye konuştu..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI