BELEDİYE BAŞKANI YENİ KONUTUNU TESLİM ALDI

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Yusufeli yeni yerleşim yerinde kendisine ait olan konutunu bugün teslim aldı.

TRABZON-ARTVİN 22.08.2022 11:42:28 96 0
BELEDİYE BAŞKANI YENİ KONUTUNU TESLİM ALDI

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Yusufeli yeni yerleşim yerinde kendisine ait olan konutunu bugün teslim aldı.

Yusufeli Barajı nedeniyle yeni yerleşim yerine taşınacak olan Yusufeli ilçesinde konut ve işyeri teslim işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar yeni yerleşim yerinde bulunan borçlandırma ofisine gelerek burada işlemleri yürütüyor ve konutlarını teslim alıyorlar.

Konutunu teslim alarak sözleşmesini imzalayan Yusufeli Belediye Başkanı Sn. Eyüp Aytekin,” Bugün itibariyle konutumuzu teslim almak üzere yeni yerleşim yerimize geldik. Burada öncelikle evrak işlemlerimizi başlattık. Akabinde müşavir firma görevlisi ile konutumuzu ziyaret ettik ve eksik veya tamamlanmayan kısımların olup olmadığını kontrol ettik. Kontrol sonrasında tekrar ofise geçerek sözleşmemizi imzaladık ve anahtarlarımızı teslim aldık. Yusufeli ilçemiz tarihi bir dönemden geçiyor. Atalarımızdan dedelerimizden bizlere miras kalan baraj hikâyesinin sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bu toprakları hemşerilerimiz ile birlikte vatan kılacağız. Yeni bir hikâyeyi hep birlikte yazacağız. Buradan hemşerilerime şunu söylemek istiyorum. Şundan emin olsunlar ki bu bir süreç ve çevremizde bir takım eksiklikler muhakkak olacaktır. Ama bizlerin eli değdiği zaman tüm sıkıntıları hep birlikte aşacağız. Hemşerilerimizin bu sürece destek olmalarını hasetten rica ediyorum. Yeni evlerin ve işyerlerinin hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Yeni yerleşim yeri konut ve işyeri teslim işlemleri 18 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI