BELEDİYE BAŞKANI İSTANBUL’DA

Borçka Belediye Başkanı Ercan bir dizi ziyaret için gittiği İstanbul’da Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’i ziyaret etti.

TRABZON-ARTVİN 23.01.2021 10:46:02 39 0
BELEDİYE BAŞKANI İSTANBUL’DA

Hayati Akbaş

BORÇKA-Borçka Belediye Başkanı Ercan bir dizi ziyarette bulunmak için gittiği İstanbul’da ilk önce Şişli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Tolga Özçakmak’ı makamında ziyaret etti. Çalışmalar ve güncel değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret ardından başkan Orhan’ı Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Tolga Özçakmak’ın da katıldığı ziyarette Başkan Orhan Borçka Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında Keskin’e bilgiler verdi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Halkla İlişkiler Müdürümüz Sayın Tolga Bey’de memleketliniz, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Projelerinizi değerlendireceğiz. Elbet dayanışma örneği göstereceğiz, başarılar diler tekrar teşekkür ederim” dedi. Başkan Orhan Pandemi sürecinin sona ermesi ardından Keskin’i Borçka’ya davet etti.

Başkan Orhan daha sonra beraberinde Tolga Özçakmak’la birlikte CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na İl Başkanlığı binasında ziyaret ederek, baskı ve tehditlere karşı destek mesajları verdi.

Kaftancıoğlu, Borçka’nın dar vadi içindeki doğal güzelliğinin hala gözlerinin önünde olduğunu söyleyerek, ilk fırsatta tekrar geleceğini ifade etti.

Başkan Orhan’da yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek, “Borçka’mızı daha modern, yaşanılabilir güzelliklere sahip şirin bir ilçe yapma çalışmamız devam ediyor” dedi.

Ziyaret günün anısına yapılan fotoğraf çekimi ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI