BEKAR, ARDEF İÇİN BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

Artvin'in yetiştirdiği önemli kişilerinden biri olan ve İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı'nın bir dönem başkanlığını yapmış olan Hakan Bekâr, 24 Ekim 2021 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulda, Artvin Dernekler Federasy

TRABZON-ARTVİN 22.10.2021 18:04:49 62 0
BEKAR, ARDEF İÇİN BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

Hayati Akbaş

İSTANBUL-Artvin'in yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan ve İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı'nın bir dönem başkanlığını yapmış olan Hakan Bekâr, 24 Ekim 2021 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulda, Artvin Dernekler Federasyonu (ARDEF) için başkan adaylığını açıkladı.

Bekar kişiliği, özünde bulunan Artvin sevgisi, samimiyeti ve dostluğu ile tanınan ve Artvin'in tüm sorunlarıyla yakından ilgilenen kişiliği ve adaylığıyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Hakan Bekâr yapmış olduğu açıklamada; 'Değerli Hemşerilerim;

24 Ekim Pazar günü yapılacak olan Artvin Dernekler Federasyonu’nun (ARDEF) Genel Kurulu’nda genel başkan adayı olduğumu sizlerle de paylaşmaktan mutluluk duymaktayım.

Hep birlikte daha da güçlendireceğimiz Federasyonumuz aracılığıyla; ülkemiz, iki kentimiz, insanımız ve çevremiz için güzel işler yapacağımıza duyduğumuz tam inançla bir hizmet yoluna daha çıktık. Yolumuz açık olsun.

Gerçekleştirmiş olduğumuz adaylık duyuru toplantımızda yanımda olan “Ataşehir Artvinliler Derneği” Başkanı Adnan Şimşek ve önceki dönem başkanı Mansur Yazar, Artvin Merkez Ortaköy (Berta) ve Civar Köyleri Derneği Başkanı Ömer Tabak, Şavşat İmerhevliler Derneği Başkanı, Şinasi Gültekin, Çekmeköy Artvinliler Derneği Başkanı Gürel Durmuş (Telefonla), yönetim kurulu üyesi Osman Sert, önceki dönem Vakıf Başkan Vekili Akın Varan, Beykoz Artvinliler Derneği Başkanı Mehmet Uzun, yönetim kurulu üyeleri Zafer Öztürk, Seçkin Karadeniz, Sancaktepe önceki dönem başkanları Osman Polat, Fikret Özkan, Şile Artvinliler Derneği Başkanı Uğur Çağlar, ARDEF Yönetim Kurulu üyesi Günay Uzunyurt’a, Ali Rıza Yeniçeriye, Kenan Hayal’e, mekânında bizi ağırlayan Cevri Atan ve telefon aracılığıyla katılarak desteğini sunan bizleri onurlandırıp daha da heyecanlandıran Artvin sevdalısı dostlarıma teşekkür ederim.”

İstanbul’da başta Artvinlilere yönelik hizmet için kurulan 10 derneğin bağlı olduğu federasyon seçimlerinde, federasyonun kurucu başkanlığını yapan Mali Müşavir Metin Kar’ın da aday olduğu gelen bilgiler arasında bulunuyor. Federasyon seçimi 24 Ekim Pazar günü ARDEF’in Ataşehir ilçesi Küçükbakkalköy Mah. Merkezinde yapılacak.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI