BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI

Aydoğan Can Yılmaz güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

TRABZON-ARTVİN 28.06.2021 11:43:36 27 0
BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Bedensel Engelliler Derneği olağan genel kurulu Hopa TSO Atatürk Konferans salonunda yapıldı.

Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Belediye Başkan yardımcısı Osman Akyürek ve TSO Başkanı Osman Akyürek, Esnaf Odası Başkanı Osman Küçükali, Hopa Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Bıyıklı, İlçe Müftüsü Osman Çavuşlu’nun da katıldığı kongreye çok sayıda vatandaşta katılarak derneğe desteklerini açıkladılar.

Kongre Divan Başkanlığını Gürbüz Akyüz yaptı. Saygı duruşu yapılması ve Ardından İstiklal marşının okunması ile başlayan kongrede dernek faaliyet-mali ve tahmini bütçe raporları okunarak kongreye katılan dernek üyeleri tarafından ibra edildi.

Kongrede konuşan Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve TSO Başkanı Osman Akyürek dernek yönetimine özverili çalışmaları için teşekkür ettiler ve dün olduğu gibi bugün ve yarında destek olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Başkan Aydoğan Can Yılmaz’da tüm katılımcılara teşekkür ederek önümüzdeki döneme ilişkin de proje ve çalışmaları hakkında bilgi vererek “Elimizden geldiğince engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmede yanlarında olmaya sizlerin desteği ile devam ediyoruz. Tekrar teşekkür ederim” dedi.

Kongre gündem gereği seçimler maddesinde divana Aydoğan Can Yılmaz başkanlığında tek liste verildi ve yapılan seçimlerde de Aydoğan Can Yılmaz yeniden başkan seçildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı