BAYRAKTUTAN’DAN ARHAVİ’DE ZİYARETLER

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Arhavi’de Bir Dizi Ziyarette Bulundu...

TRABZON-ARTVİN 31.12.2022 13:16:59 30 0
BAYRAKTUTAN’DAN ARHAVİ’DE ZİYARETLER

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Artvin Milletvekili CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Arhavi’de idi. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Milletvekili Bayraktutan’ı belediye başkanlık makamında ağırladı, ziyaretlerine eşlik etti.

İlk olarak Arhavi Belediyesini ziyaret eden Milletvekili Uğur Bayraktutan burada Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ile bir araya geldi. Ziyaretlerde CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, CHP İlçe Başkan Vekili Mehmet Uyanık, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, Belediye Personel Şirket Genel Müdürü Engin Erkan, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatı üyeleri hazır bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ardından Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Arhavi Ticaret Odasını ziyaret ederek Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Bayraktutan, başkanlığa tekrar seçilen Atıf Kesimi tebrik ederek başarılar diledi. Ziyarette ticaret odası bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Milletvekili Bayraktutan’ın ilçedeki son ziyareti ise Arhavi Şoförler ve Otomobilciler Odası’na oldu. Burada da oda başkanı Yaşar Kocaman ile bir araya gelindi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı