BAYRAKTUTAN MURGUL’DA

CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Murgul’da ziyaretlerde bulundu.

TRABZON-ARTVİN 14.01.2021 10:12:10 40 0
BAYRAKTUTAN MURGUL’DA

Hayati Akbaş

MURGUL- CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Murgul’da ziyaretlerde bulundu.

Bayraktutan beraberinde CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz olduğu halde geldiği Murgul’da ilk ziyaretini CHP İlçe başkanlığına yaptı. Burada İlçe Başkanı Mehmet Durmuş ve İlçe yöneticileri ve partililer tarafından sıcak ve samimi bir ortamda karşılanan Bayraktutan burada gündemdeki konular ve TBMM’de yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek, kendisine sorulan sorulara cevaplar verdi.

Bayraktutan daha sonra Murgul’da Siyanür Havuzuna Hayır imza kampanyasına İl Başkanı Ahmet Biber, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz ile birlikte imza verdi. Bayraktutan burada yaptığı değerlendirmede TBMM’de defalarca gündeme getirdiğimiz Murgul’un yok edilmesine neden olacak bu projeye karşı olduklarını ifade ederek “Murgul’da Siyanüre Hayır” imza kampanyasına destek verdik. TBMM Genel Kurulu’nda defalarca dile getirdiğimiz gibi Murgul'da Siyanür havuzu açılarak Murgul'un yok edilmesine izin verilmemelidir!” dedi.

Bayraktutan Murgul’daki son ziyaretini İYİ Parti Murgul İlçe Başkanlığına yaptı. İYİ Parti Murgul İlçe Başkanı Hüseyin Çelikaslan tarafından karşılanan Bayraktutan ve beraberindekilerle gündem ve Murgul üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Bayraktutan İlçe Başkan ve yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı