BAŞKANLARDAN ZİYARET

Hopa ve Kemalpaşa Belediye Başkanları Kooperatif markası ile bölgede çay üreten Hopa Çay fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

TRABZON-ARTVİN 1.06.2020 13:35:40 73 0
BAŞKANLARDAN ZİYARET

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA- Hopa ve Kemalpaşa Belediye Başkanları Kooperatif markası ile bölgede çay üreten Hopa Çay fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ve Kemalpaşa CHP İlçe Başkanı Taner Çakır ile birlikte Kemalpaşa’da faaliyetlerine devam eden Hopa Tarımsal Kalkindirma Kooperatifi bünyesinde faaliyet gösteren çay fabrikasını ziyaret ederek hem incelemede bulundular ve hem de moral destek verdiler.

Kooperatif Başkanı Harun Vayiç ve yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlar tarafından sıcak bir ortamda karşılanan Başkanlar daha sonra fabrikayı gezerek bilgi aldılar. Başkan Harun Vayiç bölgede kendi ayakları üzerine duran tek kooperatif olduklarını, sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını ama birlik ve dayanışma içinde sıkıntıları bir bir aşmaya devam ettiklerini ifade ederek Yaş Çay üreticisi ortaklarının fabrikalarına sahip çıktıklarını ve çıkmaya devam ettiklerini ifade ederek “Geçen yıla göre bu yıl daha verimli bir kampanya sezonuna başladık. Üreticimizi çay tüccarlarının elinde sömürtmemek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Sağ olsun dostların dayanışması da bize moral veriyor. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Başkanlarda yoğun tempolu şekilde sezona devam eden Hopa Çay fabrikası çalışanlarına, Kooperatif başkan ve yöneticilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, kendilerinden istenecek her türlü desteği imkânlar ölçüsünde vereceklerini ifade ettiler.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI