BAŞKANLARDAN SEÇİM ÖNCESİ DOSTLUK MESAJLARI VERİLDİ

ARHAVİ TİCARET VE SANAYI ODASI BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIKLARINI AÇIKLAYAN ATIF KESİM VE YAŞAR KEMAL UZUNHASANOĞLU PROJELERİ İLE ÜYELERİN KARŞISINA ÇIKIYOR

TRABZON-ARTVİN 28.09.2022 12:49:46 77 0
BAŞKANLARDAN SEÇİM ÖNCESİ DOSTLUK MESAJLARI VERİLDİ

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurulu yaklaştıkça İlçede heyecanda artıyor. Her İki adayda İlçede üyeleri tek-tek ziyaret ederek geleceğe dönük projelerini anlatarak destek istiyorlar. Her iki adayda hazırladıkları yönetim listeleri ile seçimlere iddialı giriyorlar.

Son sözü üyeler söyleyecek

Arhavi ekonomisini şekillendirmede öncü motor vazifesi gören Ticaret ve Sanayi Odası bu konumu ile dikkatleri üzerine çeken bir kurum. Bu yönü ile de bu kurumda yapılacak olan başkanlık yarışı ilçede ayrı bir heyecan yaşanmasına neden oluyor.

Arhavi İş dünyası ve kamu oyununda yakından gözlerini çevrildiği seçimlerde Arhavi için yararlı hizmetler üretip, ilçe ekonomisine katkı sunacak ve istihdam yaratacak projeleri hayata kim geçirebilecek bir yönetimin işbaşına gelmesi beklentisi ilçe de hakim.

350 üyesiyle Arhavi ekonomisine yön veriyorlar

Projeleriyle kent ekonomisine sosyal ve kültürel yapısına katkı sunan Ticaret ve Sanayi Odası 350 üyesiyle Arhavi ekonomisine yön vererek istihdam sağlıyor. 13 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimde iki başkan adayı Atıf Kesim ve Yaşar Kemal Uzunhasanoğlu, seçim öncesi hem neden aday olduklarını ve hem de neleri yapacaklarını anlatmaya devam ederlerken, dostluk mesajı vererek “dostluğun ve Arhavi’nin kazanacağını” söylüyorlar.

Arhavi’nin iki değerli iş insanı Atıf Kesim ve Yaşar Kemal Uzunhasanoğlu, “İlçeye hizmet etmek için göreve talip olduklarını” ifade ederek “Esnafın, sanayicinin sesi, soluğu olmak için o koltuğa oturarak hizmet edeceklerini” ifade ettiler.

Mevcut başkan Atıf Kesim 3 dönem başkanlığı yaptığı TSO da başarılı hizmetler yaptıklarını ve bir dönem daha önlerinde tamamlayacakları projeler olduğu için görevini sürdürmek istediğini açıkladı.

Diğer başkan Adayı Yaşar Kemal Uzunhasanoğlu ise “Genç ve güçlü bir ekiple yola çıktık. Şimdi yenilik zamanı, Hizmet için göreve talibiz. Koltuğa oturan bir başkan olmayacağım. Kimseyle atışmak, çekişmek için değil İlçemize-bölgemize hizmet etmek için göreve talibiz” dedi.

Başkan adayları sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda organize sanayi bölgesi ile ilgili açıklamalarında projede önemli yol alındığını, bundan sonra gelişmeleri daha yakından takip ederek kamulaştırma işlemini tamamlayarak, yatırımı yapılması noktasında fiziki yapılaşmaya geçmenin önemine de değiniyor.

OSB’de yaşanan süreç üzerinden eleştiriler yapıldı

Başkan adayı Yaşar Kemal Uzunhasanoğlu, projenin hayata geçirilmesinde geç kalındığını, bu konuda mevcut oda yönetiminin gerekli ağırlığı koymada eksik kaldığını ifade ederek seçilmeleri halinde sürecin hızlandırılması için tüm inisiyatifi kullanacaklarını ifade etti.

Mevcut başkan Atıf Kesim, gerekli tüm girişimlerin yapıldığını, konunun sürekli takip edildiğini, yaşanan pandemi süreci ve ülkemiz ekonomisinde bu süreçte yaşanan olumsuz gelişmelerin kendi inisiyatifleri dışında projeyi geciktirdiğin ifade ederek Oda olarak göreve yenden seçildiklerinde tüm aşamaları le proje yeniden masaya yatırılarak projenin hayata geçirilmesinde aktif çalışacaklarını ifade etti.

Her iki aday da Demokratik ortamda Arhavi’ye yakışır bir seçim yaşatacaklarını ifade ederek “ Burada dostluk kazanacak, Arhavi Kazanacak” açıklaması yaptılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI