BAŞKAN’DAN VEKİLE SÜRPRİZ KARŞILAMA

Arhavi Akparti İlçe Başkanı Remzi Gedik ve Yönetim Kurulu üyeleri, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Artvin’e gelen Milletvekili E Erkan Balta’ya Rize-Artvin Havalimanında sürpriz karşılama yaptılar.

TRABZON-ARTVİN 30.05.2022 10:47:00 28 0
BAŞKAN’DAN VEKİLE SÜRPRİZ KARŞILAMA

Hayati Akbaş

ARHAVİ- Arhavi Akparti İlçe Başkanı Remzi Gedik ve Yönetim Kurulu üyeleri, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Artvin’e gelen Milletvekili E Erkan Balta’ya Rize-Artvin Havalimanında sürpriz karşılama yaptılar.

Vekil E. Erkan Balta uçaktan inip VİP lapasından çıkış yaptığı sırada bir anda karşısında Arhavi İlçe Başkanı Remzi Gedik ve Yönetim kurulu üyelerini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Kendisini çiçek vererek karşılayan Başkan Gedik “Sayın vekilim memleketimize hoş geldiniz” diyerek karşıladı.

Rize-Artvin Havalimanını açılışının bölgemiz ve Artvin için çok önemli bir yatırım ve hizmet olduğunu ifade eden Vekil E Erkan Balta sürpriz karşılama için Ak parti Arhavi İlçe Başkanı Remzi Gedik ve yönetimine teşekkür ederek “Biz bir aileyiz, memleketimizin he köşesine hizmet götürebilme adına koşturuyoruz. Bu tür jestlerde bizlere moral destek veriyor, tekrar teşekkür ediyorum bu sıcak karşılama için ve Rize-Artvin Havalimanı da bölgemize ve İlimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Vekil Balta daha sonra Arhavi teşkilatı ile beraber Havalimanından ayrılarak Artvin’e geldi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI