BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Corona nın 1. Dalgasını Yendik Diye, Rehavete Kapılmayalım.

TRABZON-ARTVİN 17.05.2020 09:13:00 18 0
BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Hayati Akbaş

ARTVİN- Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Koronavirüs tedbirlerine uyan Artvin halkına teşekkür etti. Başkan Elçin mesajında şu ifadelere yer verdi: Kıymetli Hemşehrilerim, hatırlarsanız 22 Mart 2020 tarihinde sizlere yaptığım çağrıyla coronadan Artvin’i korumak için el birliği yapalım demiştim. Bu çağrıma bazılarınız kızmış olsa bile samimiyetle uyum sağladığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Şimdi Yine Sesleniyorum,

Benim can dostu hemşehrilerim, valilik başkanlığında belediyemiz, resmi kurumlar ve en çokta sizlerin özveri ve sağduyusuyla el birliğiyle Artvin’imizde Corona vakasını sıfıra indirdik.

Esas Mücadele Şimdi Başlıyor.

Artvin Dışındaki Hemşehrilerimiz; bir müddet daha bulundukları yerde kalsınlar, zorunlu olarak gelen olursa geldiği hanedeki kişilerle birlikte 14 günlük karantinada kalacağını unutmasınlar.

Bir müddet daha Artvin’e gelmeyin sizleri büyük bir mutlulukla çok kısa bir süre sonra Artvin’e gelmeniz için davet edeceğim.

Artvin’de Yaşayan Hemşehrilerim,

Artvin’de Corona yok diye 2-3 gündür caddeleri ve sokakları doldurduk. Bu davranışlarımız hepimizi çok tehlikeli bir yola sürüklüyor. Aman dikkat edelim. Corona tehdidi ortadan kalkmamıştır. Tedbirli olmak zorundayız.

Corona nın 1. Dalgasını Yendik Diye, Rehavete Kapılmayalım.

Zorunlu olmadıkça, çarşıya, sokağa çıkmayın. Cadde ve sokaklarda maskesiz gezmeyin. Bir başkasıyla 1,5 – 2 metrelik sosyal mesafeye uyalım. Son kez sizlere yalvarıyorum. Bir müddet daha sabredelim, dişimizi sıkalım, sonra keşke demeyelim.

Her birinizi ayrı ayrı seviyor ve her birinize ayrı ayrı kıymet veriyorum. Evde kal güvende kal, bu güne kadar birlikte başardık bu günden sonrada birlikte başaracağız. Kalın Sağlıcakla...”


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı