BAŞKAN KURDOĞLU’NDAN YENİ DOĞAN BEBEKLİ AİLELERE ZİYARETLER...

Başkan Kurdoğlu “Yeni Umutlara Merhaba” kolileri ile yeni doğan bebekli ailelere ziyaretlerini sürdürüyor.

TRABZON-ARTVİN 15.11.2022 13:03:57 42 0
BAŞKAN KURDOĞLU’NDAN YENİ DOĞAN BEBEKLİ AİLELERE ZİYARETLER...

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun hayata geçirdiği anlamlı uygulama devam ediyor. Başkan Kurdoğlu “Yeni Umutlara Merhaba” kolileri ile yeni doğan bebekli ailelere ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçede yeni doğan bebekler ve aileleri için başlattığı uygulamayla bir kez daha gönüllere giren başkan Vasfi Kurdoğlu, ailelere olan ziyaretlerine devam ediyor. İçerisinde bebek anı defterinin yanı sıra, bebek bezi, battaniye, giyim seti, ıslak mendil, bebek yağı, bebek şampuanı, pişik önleyici krem, pudra, biberon, emzik, ateş ölçer, tırnak makası gibi ürünlerin yer aldığı “Yeni Umutlara Merhaba” kolileri ile yeni doğan bebekli ailelere misafir oluyor.

Başkan Kurdoğlu’nun bu seferki ziyaretleri Pelin & Eray Güven çiftinin Tanya bebeklerini, Özlem & Kadir Helvalı çiftinin Egemen bebeklerini, Cemile & Yaşar Alişan çiftinin Rüzgâr bebeklerini, Nurcan & Mustafa Ergüney çiftinin Mehmet Akif bebeklerini, Hanife - Hacı Akdoğan - çiftinin Göktuğ bebeklerini, Beyza - Medet Akdoğan çiftinin Kumsal bebeklerini, Esra - Sercan Öztür çiftinin Bilge bebeklerini, Esra - Özgür Güven çiftinin Zehra Ada bebeklerini, Serap - Rıza Pehlivan çiftinin Ceylin bebeklerini, Gülşen - İdris Doğan çiftinin Muhammet Taha bebeklerini ziyaretlerinde hediye paketlerini takdim ederek çiftlere bebekleriyle birlikte sağlıklı uzun bir ömür temennisinde bulundu.

Çiftler, bu anlamlı çalışma ve ince düşünceleri için Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’na teşekkür ederek, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI