Başkan Akçiçek, İlçenin ihtiyaç olan aracı da aldı.

Ankara ziyaretleri kapsamanda Büyükşehir Belediye Başkan Mansur Yavaş’ı ziyaret eden Akçiçek İlçenin ihtiyaç olan aracı da aldı.

TRABZON-ARTVİN 25.06.2021 10:19:02 63 1
Başkan Akçiçek, İlçenin ihtiyaç olan aracı da aldı.

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Ankara ziyareti kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret eden Kemalpaşa Belediye Başkan Ergül Akçiçek ilçede yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında kendisine bilgi sunmuştu. Ziyarette ilçelerinin de vatandaşa daha sağlıklı hizmet götürebilme adına bir araca ihtiyaçları olduğunu da ifade etmişti.

Bu talebi değerlendiren Başkan Mansur Yavaş, Kemalpaşa Belediyesine bir araç tahsisi sağladı ve araçta geçtiğimiz günlerde Kemalpaşa’ya gelerek Belediye envanterine kaydedildi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, “aracın Kemalpaşa’ya tahsis edilmesini sağlayan Sayın Mansur Yavaş’a, Kemalpaşa halk adına şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Bu arada aracın tahsisinde katkı sağlayan Artvin Milletvekilimiz Sayın Uğur Bayraktutan’a, CHP Ankara İl Başkanı Sayın Ali Hikmet Akıllı’ ya, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Sayın Yetkin Öztürk’e, Sayın Sema Tantoğlu'na, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Garaj Müdürü Burhan Poshoroğlu'na, Garaj Şefi Turgut Keleş ve emeği geçenlere ilçemiz Kemalpaşa halkı adına teşekkür ediyoruz.” Dedi.


Anahtar Kelimeler:
pazarlı
25.06.2021 12:49:19
vay anasına tam bir muhalif gazeteci oldun editör; o senin görüşün ben muhalif gazeteci değil, tarafsız haberci olmaya çalışıyorum.Sen bildiğin yoldaa devam ett.sayın PAZARLI adını yazsanda yüz yüze bir görüşsek kardaş

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI