BAŞARILI PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLDİ

Artvin Orman Bölge Müdürlüğümüzde 2021 yılında göstermiş oldukları üstün başarılardan dolayı Orman İşletme Şefleri ve Muhafaza Memurları başarı belgesi ile ödüllendirildi.

TRABZON-ARTVİN 24.01.2022 13:46:36 31 0
BAŞARILI PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Bölge Müdürlüğümüz 2022 yılı hizmet içi eğitim programının son gününde, ormancılık faaliyetlerinden, fidan dikimi, toprak işleme ve rehabilitasyon, meşcere bakımı, standartlara uygun üretim işleri, bakım damgasının gerçekleştirilmesi, koruma, silvikültür, işletme pazarlama, orman kadastrosu çalışmaları, fidanlık çalışmaları, Orköy ve koruma faaliyetleri gibi konularda başarı gösteren Orman İşletme Şefi ve Muhafaza Memurları Başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşma yapan Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya '2021 yılında hep birlikte başarılı bir ormancılık yılını geride bıraktık. Bu başarıda herkesin payı var. Başarı belgesi verdiklerimiz sorumlu oldukları birimlerde programlarının üzerine çıkarak, çok daha gayretli işler yaptılar. Çalışmalardan dolayı arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diyerek, 2022 yılında ekip olarak daha başarılı bir yıl olması ile hizmet içi eğitim seminerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

5 gün süren Hizmet İçi Eğitimde katılımcılara, Orman Koruma, İzin İrtifak, İşletme Pazarlama, Ağaçlandırma ve Silvikültür, Orman İdaresi ve Planlama, Makine İkmal, Mali İşler, Odun Dışı Ürünler ve hizmetler, Personel, Kadastro ve Mülkiyet, Orköy, Bilgi Teknolojileri ve AÇÜ Üniversitesi Artvin Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Ayşe Sevcan Hatatoğlu tarafından “Protokol Kuralları,(Protokolde Temel İlke ve Kurallar, Protokol Türleri ve Kurumsal Protokol, Protokol Mevzuatı, Halkla İlişkiler, Diksiyon vb.)” konusunda eğitim verildi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı