AYŞE TEYZE ÇEŞMESİ “AVAZAN”

Avazan bölgesine Yusufeli Belediyesi tarafından kamelya, çeşme ve tuvalet yapıldı.

TRABZON-ARTVİN 8.05.2021 17:02:14 36 0
AYŞE TEYZE ÇEŞMESİ “AVAZAN”

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Çoruh vadisini ve yeni ilçe yerini gören hâkim bir noktaya sahip olan Avazan bölgesine Yusufeli Belediyesi tarafından vatandaşların kullanımı için kamelya, çeşme ve tuvalet inşa edilerek hizmete açıldı.

Yapılan çalışmayı değerlendiren Başkan Aytekin,”Yeni ilçe yerine taşınmaya hazırlanırken vatandaşlarımıza yeni yaşam alanları da oluşturmaya devam ediyoruz. Bir mahalle ziyaretinde Ayşe teyzemiz bize Avazan’da bir harman olduğunu ve oraya yol çıkartıp insanların oturacağı bir yer yapmamızı istemişti. Bizde kendisine bir adet kamelya ve eklentilerini yapma sözü vermiştik. Bu hafta itibariyle ekiplerimiz kamelya, tuvalet ve çeşme’den oluşan inşaat çalışmalarını bitirerek kullanıma hazır hale getirdiler. Yeni ilçe merkezini ve dolduğu zaman eşsiz bir baraj gölü manzarasını bizlere sunacak olan Avazan bölgesine geçtiğimiz yıllarda yaklaşık 7 km uzunluğunda bir yol yaparak bölgenin ulaşımını da sağlamıştık.”dedi.

Yusufeli Belediyesi geçtiğimiz yıllarda bölgeye yaklaşık 7 km uzunluğunda bir yol yaparak bölgenin ulaşımını da sağlamıştı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI