ATABARI KAYAK MERKEZİNDE HAMSİ ŞENLİĞİ

Turizm Cenneti Artvin’imizin Önemli Tesislerinden Biri olan Mersivan Dağı Eteklerinde Bulunan 2 Bin Rakımlı Atabarı Kayak Merkezinde, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonunda Hamsi Şenliği gerçekleştirildi.

TRABZON-ARTVİN 10.01.2022 10:53:46 49 0
ATABARI KAYAK MERKEZİNDE HAMSİ ŞENLİĞİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Turizm Cenneti Artvin’imizin Önemli Tesislerinden Biri olan Mersivan Dağı Eteklerinde Bulunan 2 Bin Rakımlı Atabarı Kayak Merkezinde, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonunda Hamsi Şenliği gerçekleştirildi.

Artvin Şehir merkezine 18 kilometre uzaklıktaki bulunan Atabarı Kayak Merkezi, ladin, sarıçam, kayın, gürgen ve ormangülü ağaçları ve beyaz örtüsüyle Artvin’lileri ağırladı.

Zorluk derecesine göre toplamda 1300 metre uzunluğunda 3 pistten oluşan tesis, 595 metre uzunluğunda telesiyej ve 159 metrelik teleski hizmet veriyor. Artvin TSO Başkanı Seçkin Kurt burada yaptığı kısa açıklamada “Etkinliğe katılan ve destek veren Atabarı Kayak merkezinin kıymetli işletmecilerine, Güvenliğimiz sağlayan Jandarma personeli, şehrimizin tanıtımına katkıda bulunan basın mensupları, Odamız kıymetli yöneticilerine ve değerli katılımcılarına ayrı ayrı şükranları ifade etmek isterim. Umarız her yıl böyle güzel etkinliklerde yeniden bir araya geliriz”.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI