ARTVİN HOPASPOR GENÇLERİNİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

ARTVİN HOPASPOR GENÇLERİNİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

TRABZON-ARTVİN 27.08.2018 15:51:43 13 0
ARTVİN HOPASPOR GENÇLERİNİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Artvin Hopaspor altyapısından gençlerle geleceğe ümitle bakıyor.

Hayati Akbaş

HOPA-A.Hopaspor kulübünde tarihi bir gün daha yaşandı. Transfer döneminin sona yaklaştığı bu günlerde Alt yapıdan yetişen 5 futbolcusunu A takıma alarak 3’er yıllık sözleşme imzaladı.

A.Hopaspor Kulüp merkezinde Başkan vekili Murat Balkaya’nın hazır bulunduğu imza töreninde bazı futbolcuların aileleri ile gelmeleri gözlerden kaçmadı. Alt yapıdan A. Takıma çıkan Berkay Yılmaz, Serkan Osmanoğlu, Tarık Demirci, Aydın Şenlik ve Mertcan Arslan’ın mutlulukları gözlerinden okundu.

A.Hopaspor kulübü Başkan Vekili Murat Balkaya imzaların atılması ardından bir açıklama yaparak Alt yapıya verdikleri önemi bu imzaların atılması ile bir kez daha gösterdiklerini ifade etti.

Balkaya “Artvin Hopaspor kulüp olarak gençlere verdiğimiz önem dolayısıyla gençlerin geleceğiyle ilgili yeni bir başlangıç yaparak alt yapılarımızda yetişen genç kardeşlerimizle profesyonel sözleşme imzaladık. Hopa şehir olarak şiddeti duyguyu masumiyeti kısaca bütün duyguları yoğun yaşayan bir şehir yaklaşık on senedir frene basılı halde duran Hopa sporumuz son iki yılda gaza basmış bulunmaktadır. Bu süreçte taraftarımızla yönetimimizle futbolcu kardeşlerimizle şehrimizde komple birlikte hareket ederek takımımıza sahip çıkmak, oluşacak bu birlik ruhu ile Türkiye’ye bir kez daha Hopa farklığını göstermek zorundayız.

Bugün gençlerimize profesyonel sözleşme imzaladığımız saatlerde Gece sabaha karşı ilçemize dışarıdan gelen bir veya birkaç kişi ekmeğini taksisinden kazandığı parayla çıkartmaya çalışan Hopa ve Hopaspor sevdalısı genç bir kardeşimizi vurdular. Yakınlarına Allah sabır versin. Kardeşimizin mekânı cennet olsun. Hopa’da huzura kurşun sıkanlarda inşallah en kısa sürede adaletin karşısına çıkartılır.

Biz gençlerimizi hem eğlenebileceği hem ekonomik olarak güç kazanabilecekleri hem sağlık açısından daha faydalı olan spora müziğe ve benzeri etkinliklere yönlendirmedeyiz Bugün burada genç kardeşlerimizle sözleşme imzaladık. Gençlerimize bugün burada atılan imzalar örnek olsun istiyoruz.

A.Hopaspor olarak U-9’dan başlayarak U13, U 15 gibi alt yapıda top koşturan 100’lerce gencimizi yeşil sahalara kazandırdık ve kazandırmaya da devam edeceğiz. Bizim alt yapıya verdiğimiz önem, gençlerimizi sokaklardan, kahve köşelerinden, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmada da önemli bir sorumluluk yüklüyor omzuma. Biz ahlaklı, büyüklerine saygı gösteren, küçüklerini seven, aile bağlarına önem veren bir gençliğin yetişmesinde A.Hopaspor yönetimi alarak azami düzeyde gayret göstermeye devam ediyoruz.

Bugün burada 5 genç kardeşimiz profesyonelliğe adim attılar. Yollar ve bahtları açık olsun. Başarmak, takımlarını başarıya götürmede ellerinden gelenin azamisini yapacaklarına inancımız tamdır. Genç kardeşlerimize biz yönetim olarak güveniyor, Mor Beyazlı camiada-A takım kadrosunda başarılar diliyoruz. Kulübümüze hayırlı olsun” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı