ARHAVİ-KEMALPAŞA VE HOPA’DAN İZMİR’E 561 KOLİ DESTEK

Arhavi, Kemalpaşa ilçeleri ile Hopa İlçemiz Sivil Toplum Kuruluşları, hayırsever iş insanları ve vatandaşlarımızın katkılarıyla toplam 561 adet çeşitli gıda malzemeleri ve sıfır battaniyelerden oluşan koliler İzmir depreminde mağdur

TRABZON-ARTVİN 18.11.2020 11:54:13 97 0
ARHAVİ-KEMALPAŞA VE HOPA’DAN İZMİR’E 561 KOLİ DESTEK

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Valiliği koordinesinde AFAD aracılığıyla düzenlenen İzmir’e yardım kampanyası dolayısıyla toplanan yardım malzemeleri Hopa’dan Artvin Valiliği’ne doğru yola çıktı.

Arhavi, Kemalpaşa ilçeleri ile Hopa’da Sivil Toplum Kuruluşları, hayırsever iş insanları ve vatandaşların katkılarıyla toplam 561 adet çeşitli gıda malzemeleri ve sıfır battaniyelerden oluşan koliler İzmir depreminde mağdur olan vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardım tırına yüklendi.

Yardım tırı Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla İzmir'e gitmek üzere Artvin Valiliğine doğru yola çıktı.

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat burada yaptığı açıklamada “Bu vesile ile yardımda bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, İş insanlarımıza ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI