ALZHEİMER HASTASI YAŞLI ADAM 24 GÜNDÜR KAYIP

ALZHEİMER HASTASI YAŞLI ADAM 24 GÜNDÜR KAYIP

TRABZON-ARTVİN 19.07.2018 11:26:57 22 0
ALZHEİMER HASTASI YAŞLI ADAM 24 GÜNDÜR KAYIP

Artvin’de 24 gün önce evinden ayrılan bir daha geri dönmeyen Alzheimer hastası 83 yaşındaki Hüseyin Yılmaz’ın ailesi en azından dua edebilecekleri bir mezarı olsun istiyor.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Merkez’e bağlı Ormanlık Köyü’nde 27 Haziran Çarşamba günü evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Hüseyin Yılmaz 24 gündür kayıp.

Yaşlı adamı arama çalışmaları Artvin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden 5 personel, Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden 5 Personel, UMKE'den 3 personel, İl Jandarma Komutanlığından 6 Personel ile 1 adet drone, Ardahan İl Jandarma Komutanlığından 2 personel ve beraberinde iz takip köpekleri ile devam ediyor.

Yaşlı adam için dere yatakları ormanlık araziler ve köy yolu güzergâhında arama-tarama yapılıyor. Kayıp vatandaş Hüseyin Yılmaz’ın yeğeni Mevlüt Alpaslan, “Ekiplerin yoğun bir şekilde arama çalışmalarını sürdürmesine rağmen bir türlü sonuç alamadık. Köyü dışına çıkmadığı incelenen kayıtlarda kesinleşti. Unutkanlık hastalığı olduğundan köyde ormanlık alanda kaybolduğunu tahmin ediyoruz. Yanından ayrılmayan köpeği dört gün sonra eve geri döndü. Ormanda başına bir şey geldiğinden korkuyoruz. En azından başında dua edeceğimiz bir mezarı olsun istiyoruz” dedi.

Daha öncede bir kez daha kaybolan ve yapılan arama çalışması ile bulunan Hüseyin Yılmaz'ın evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI