AKPARTİ HEYETİNDEN TSO’YA ZİYARET

Ak Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, Ak Parti MKYK Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Arhavi TSO’yu ziyaret ederek Başkan Atıf Kesim ile görüştüler.

TRABZON-ARTVİN 26.04.2022 11:06:52 98 0
AKPARTİ HEYETİNDEN TSO’YA ZİYARET

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Ak Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, Ak Parti MKYK Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Ak Parti Arhavi İlçe Başkanı Remzi Gedik, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim ve Arhavi TSO Meclis Üyeleri ile bir araya geldiler.

Yapılan görüşmede Yönetim Kurulu Başkanı Arhavi Organize Sanayi Bölgesinin son durumu ve bölgede yaşanan tır kuyruğu sorunu ile ilgili yaşanılan sorunlar hakkında bilgiler verdi.

Ak Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta Arhavi Organize Sanayi Bölgesinin son durumundan oldukça memnun olduğunu belirtirken aynı zamanda da yaşanan tır kuyruğu sorunu ile ilgili hassasiyet gösterdiklerini ve ramazan bayramına kadar bu sorunun çözümü ile ilgili çalışmalarının olacağını belirtti.

Görüşmenin devamında ilçenin kalkınması adına atılacak adımlar ve yaşanan sorunların çözüm önerilerine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Arhavi TSO Başkanı Atıf Kesim “Nazik ziyaretlerinden ötürü başta Ak Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, Ak Parti MKYK üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu olmak üzere ziyarete katılan herkese teşekkür ederiz” açıklaması yaptı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI