AFETLERE KARŞI HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI

Artvin’de Vali Yılmaz Doruk başkanlığında il’de meydana gelen afetlerde yaraların biran önce sarılması için yapılan çalışmalara yönelik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

TRABZON-ARTVİN 14.09.2021 11:43:09 38 0
AFETLERE KARŞI HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’de Vali Yılmaz Doruk başkanlığında il’de meydana gelen afetlerde yaraların biran önce sarılması için yapılan çalışmalara yönelik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

DSİ Çoruh Projeleri 26. Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen oturumda il’de meydana gelen afetlerde bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak işlere dair bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Arhavi Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Murgul Kaymakamı Alay Yazıcı, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İl Afet Acil Durum Müdürü Mehmet Salih Avcı, Çevre ve Şehircilik Müdürü Katip Çiçek, Karayolları 102. Şube Şefi Hamza Eken, İl Defterdarı Mustafa Yılmaz Şimşek, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Muhammet Çakmak, DSİ Bölge Müdür Yardımcıları Turan Uzun ve Mehmet Kalaycıoğlu ile İl Tarım ve Orman Müdürü Dursun Okur katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI