42 YIL SONRA BULUŞMA

42 YIL SONRA BULUŞMA

TRABZON-ARTVİN 26.08.2018 10:37:34 14 0
42 YIL SONRA BULUŞMA

1976 yılı Hopa Lisesi mezunu 6/Fen/A sınıfı öğrencileri 42 yıl sonra Hopa'da ilk buluşmalarını gerçekleştirdiler.

Hayati Akbaş

HOPA-1976 yılı Hopa Lisesi mezunu 6/Fen/A sınıfı öğrencileri 42 yıl sonra Hopa’da ilk buluşmalarını gerçekleştirdiler. Semazen Kafede buluşan 1976 yılı mezunu 6/ Fen/A sınıfı öğrencileri 42 yıllık hasreti bitirerek büyük bir sevinçle özlemlerini giderdiler. Buluşmada ilginç sürprizler de gerçekleşti.42 yıl önce Okul Müdürlüğünü Yapan Cemil Topaloğlu'nun buluşmaya katılması etkinliğin ilk sürprizi oldu. Etkinliğin ikinci sürprizi 42 yıl önce Kimya dersine giren merhum Mustafa öğretmenin kızının babasının okuttuğu öğrencilerle buluşması oldu.

42 yıl önce Okul Müdür yardımcılığı görevini yapan ve İngilizce derslerine giren Sevgi Türker ile Kimya derslerine giren Zafer Altınkaya'nın telefonla öğrencileri selamlaması buluşma etkinliğine ayrı bir renk kattı.

Buluşma etkinliği dönem öğrencisi Hasan Azaklı’nın açılış konuşması ile başladı. Daha sonra 42 yıl önce sınıf başkanlığını yapan Hacer Çakır Akbaş etkinlik ve buluşma süreci hakkında bilgi verdi. Etkinliğe katılan Hüseyin Akbulut, Haluk Nafiz Sevinç, Celal Abay, Seyhan Balmumcu, Oktay Karakurt, Yaşar Akbıyık, Nesrin Galatalı, Gülten Toksoy Yeğen, Ali Savaş, Fatih Soyer, Günay Karaman Şahin, Atila Cihan, Hasan Başlılar, Çetin Demirkaya, Tülay Çakır Yılmazlar, Sevgi Ersoy ve Erdoğan Albayrak 42 Yıllık süreç içindeki yaşantılarını anlattılar.

Buluşma etkinliğinde yaşamını yitiren Turgay Erdoğan, Musa Karabacak, İsmet Topaloğlu ve Gülhan Güven hüzünle ve saygı ile anıldı.

Buluşma etkinliği anıların anlatılması, özlem ve hasret giderilmesi ile yaklaşık 5 saat sürerek sonlandırıldı. Gelecek yıllarda da buluşmaların düzenli olarak yapılması dile getirildi ve etkinliğin sürdürülmesi kararlaştırıldı.

...


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI