YANGIN: 17 ev kullanılamaz hale geldi

Yusufeli Yaylalar Köyü Adatepe Mahallesi’nde henüz bilinmeyen sebeplerden dolayı saat 21.00 sıralarında çıkan yangında can kaybı yaşanmazken 17 ev kullanılamaz hale geldi

TEKNOLOJİ 4.06.2020 14:51:25 65 0
YANGIN: 17 ev kullanılamaz hale geldi

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Yaylalar Köyü Adatepe Mahallesi'nde çıkan yangın büyük korku yarattı.

Yusufeli Yaylalar Köyü Adatepe Mahallesi'nde çıkan yangında alevler, rüzgârın da etkisiyle yangın bitişikteki evlere sıçradı. İhbar üzerine Yusufeli Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve Orman işletme Müdürlüğü ekipleri alana sevk edildi. Yusufeli Belediyesi İtfaiye ekipleri Yaylalar Köyü’nde çıkan yangına saat:23.11’de ihbar aldı.

Ekipler, ilçenin uzak köylerinden biri olan Yaylalar Köyü'ne Saat:01.36’da ulaştı. Yusufeli Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve Orman işletme Müdürlüğü ekipleri, Gönüllü İtfaiyeciler ve köy halkı 03.20’de yangını güçlükle kontrol altına aldı. Yangın soğutma işlemleri 05.00’e kadar devam etti. Yangında, 17 ev, 1 ahır ve 1 samanlık yanarak kullanılmaz hale geldi. Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, “Dün gece Yaylalar Köyü’nde çıkan yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Maddi kayıpları olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Rabbim bir daha böyle üzücü olaylar yaşatmasın” dedi.

Yangının kesin sebebi bilinmemekle birlikte, elektrik kontağından çıkması şüphesi üzerinde duruluyor.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı