ÜRETİM TESİSLERİNE ÜST DÜZEY ZİYARET

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in girişimleriyle, Kalkandere Organize Sanayi bölgesinde başlatılan Çay Çöpünden Mangal Kömürü ve Elektrik Üretim tesisi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Metin, Çay Çöpünden mangal k

TEKNOLOJİ 31.03.2022 11:00:34 127 1
ÜRETİM TESİSLERİNE ÜST DÜZEY ZİYARET

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çay Çöpünden Mangal Kömürü Tesislerini bu seferde, Rize Valisi Kemal Çeber ile birlikte incelediler. Beraberlerinde, Kalkandere Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Rize Ticaret Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Ak Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Serpil Yılmaz ve Rize önceki Belediye Başkanlarından Halil Bakırcı ile tesislerin işleyişi ve çalışmaları yerinde incelediler.

Başkan Metin, ziyaretçilere Çay çöpünün işlenmesiyle birlikte yüksek kaloriye sahip mangal kömürü imalatı yapılan tesiste ayrıca gazifikasyon sistemi sayesinde enerji üretilecek üniteleri gezdirerek bilgi verdi. Rize Valisi Kemal Çeber, ve beraberindeki heyet Çay Çöpünden Mangal Kömürü ve Elektrik Üretim tesisi ziyaretlerinin ardından, Organize Sanayi bölgesinde yapımına başlanan Cami inşaatını ziyaret etti.


Anahtar Kelimeler:
Hamza
2.04.2022 11:40:04
Yapılan herseyı hayırlıdır

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI