Vali Çeber, Osman Karavin’i Anma Merasimine Katıldı

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Osman Karavin’in vefatının 6. yıl dönümü dolayısıyla kabri başında düzenlenen anma merasimine katıldı.

TEFEKKÜR 6.12.2022 10:20:20 139 0
Vali Çeber, Osman Karavin’i Anma Merasimine Katıldı

RİZE-Kale Cami yanında bulunan kabri başında düzenlenen anma merasimine; aile fertlerinin yanı sıra Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Vali Yardımcıları Gülhani Ozan Sarı, Ömer Faruk Duman ve Sedat Sezik ile Vali Yardımcısı Vekili Ertuğrul Arslan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut ile Karavin’in dost ve sevenlerinden oluşan vatandaşlar katıldı.

Vali Çeber anma merasiminde yaptığı konuşmada,” Mekânı cennet olsun. Ben kardeşimizle fiziki olarak tanışamadım, kendisiyle yüz yüze gelmedim ancak bir insanı gıyabında sevmek ve beğenmek nasıl olursa bende kendisini öyle sevdim.Rize’ye geldiğimilk günden itibaren her güzel sohbette Osman Karavin ismi geçiyor. İlimizle ilgili güzel şeylerde onun ismi zikrediliyor. Vefatının üzerinde 6 yıl geçmiş olmasına rağmen sevenleri onun için bir araya geliyorsa Rabbim ondan razıdır diye düşünüyorum. Böyle anılmak herkese nasip olmaz. Çok paranız olabilir, makamınız mevkiiniz olabilir ama böyle anılabilmek için başka meziyetlere ihtiyacınız vardır. Rabbim Osman kardeşimiz gibi insanların sayılarını artırsın” dedi.

Konuşmaların ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından hatim duasını İl Müftüsü Naci Çakmakçı tarafından gerçekleştirdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI